Activiteiten

 

Youth Group Sittard

Wat hebben Captain America en Jezus met elkaar gemeen? Is er meer dan Facebook en Snapchat? Waarom ben ik hier op aarde? Denk je dat je de enige bent die deze vragen heeft? Kom dan eens een uurtje naar de Youth Group Sittard! Jongeren van de middelbare school. Twee zondagen per maand van 19.00u – 20.30 u. 24 september beginnen we en we hopen graag om je er te zien!

Vragen? FB: YG Sittard of youthgroupsittard@gmail.com

Mis en maaltijd

We gaan opnieuw beginnen met onze Mis & Maaltijd één keer in de maand (op zondagavonden) 17.00 uur in de Mariakapel van Heilig Hart Parochiekerk in Sittard. Als je iets lekkers thuis hebt om te delen, dan horen we het graag!

Onze Mis & Maaltijd is bedoeld om jongeren en jong gezinnen elkaar te ontmoeten en samen ons geloof te vieren en leren kennen. Alstublief laat iedereen horen dat iedereen welkom is bij ons in de Heiige Mis! Met mooie muziek, lekkere eten en altijd een gezellige sfeer!

Voor meer informatie of om ons te laten weten dat je komt: mail ons, nederland@op-tn.org of bel ons op 06 107 03 699

 

Christelijk Cafe 17 jr.+

Christelijk Cafe opent een nieuw jaar van ontmoeting, praten over de diepe dingen in het leven en gezelligheid! Jongeren van 18-35 mogen van deze prachtige avonden genieten. We beginnen op vrijdagavonden met Aanbidding (voor degene die dat willen) om 19.30 in de Mariakapel in Overhoven (Geldersestraat 37, Sittard), dan daarna (om 20.30) houden we het Christelijke Cafe in Oos Kaar (Geldersestraat 41)! Kom heb een nieuwe kijk op de fundamentele vragen van ons Katholieke geloof!

website flourish